Gratis verzending in België vanaf €75
Ingrediënten: 500 gr mascarpone, 1 bokaal confituur van vijgen en kaneel of confituur van sinaasappels ( beiden Tudia),
verse aardbeien, crème van balsamico.
Werkwijze: Vermeng de confituur onder de mascarpone in een brede kom. Snijd de verse aardbeien in partjes.
Neem 6 individuele schaaltjes. Beleg de bodem met stukjes aardbei en breng daarover het mascarpone-confituurmengsel.
Nappeer het dessert met crème van balsamico. Laat je creativiteit de loop…een letter, een hartje, een bloem…..
Wijntip: Passito van het wijnhuis Podere Spazzavento of Recioto van het wijnhuis Villa Canestrari.
Cookie | Duur | Beschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |