Gratis verzending in België vanaf €75
Ingrediënten: 250 gr linguine van Morelli, 1 kg mossels, 2 teentjes look, witte wijn, platte peterselie, olijfolie extra vierge, 1 bokaaltje arrabbiata saus van Tudia 350 ml.
Werkwijze: Stoom de mosselen met witte wijn. Haal ze uit de schelp. Kook de linguine beetgaar.
Snijd de lookteentjes fijn en fruit ze aan in een goeie scheut olijfolie extra vierge in een brede pan.
Doe de mosseltjes erbij en 3 eetlepels per persoon van de arrabbiata-saus.
Werk af met een flink pak fijngesneden platte peterselie en vermeng de beetgaar gekookte linguine eronder.
Verdeel over de borden en versier met een tak platte peterselie.
Wijntip: Vermentino Toscano van het wijnhuis Antonio Camillo.
Cookie | Duur | Beschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |