Gratis verzending in België vanaf €75
Ingrediënten: bruschette, vers of zelf gemaakt met ciabatta en olijfolie extra vierge. Zachte gorgonzola, vloeibare honing en grappa Toscana van het huis Morelli.
Werkwijze: Vermeng in een kom de zachte gorgonzola met honing en grappa naar smaak. Vermeng tot de massa smeuïg is.
Kruid met wat peper en fleur de sel. Plaats de bereiding een uurtje in de koelkast.
Smeer de gorgonzola-grappa crème rijkelijk op de bruschette en dien op bij het aperitief.
Versieren kan met een halve druif met de ronde kant naar boven.
Cookie | Duur | Beschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |