Sauzen & tapenades

Heerlijke Italiaanse sauzen, pastasauzen en tapenades, die vind je bij Pasta e Basta. Ontdek onze tapenades, sauzen en pesto.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-10 of 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. Caponata di melanzane, siciliaanse ratatouille 270 gr
    € 9,49
    Caponata is een ratatouille van sicilaanse groenten, waaronder aubergine, selder, courgette, tomaat.. en met een zoetzuur smaakje. Lekker op bruschetta! Meer Informatie
  2. NDUJA- salami spread Calabria 100 gr
    € 5,41
    Nduja is een tapenade van varkensvlees met aroma's en peperoncino piccante. De smeerpasta wordt gebruikt op bruschette, op pizza, in de pastagerechten. Zeer pikant! Meer Informatie
  3. Passata pronto pizza 330 cc Calabria
    € 5,25
    De ideale basis voor uw pizza... passata van san marzano-tomaatjes uit Calabria met origano. Meer Informatie
  4. Passata San Marzano tomaten Calabria 660cc
    € 6,20
    Authentieke passata, zoals ze vroeger gemaakt werd en verpakt in oude bierflesjes van 660cc. Deze passata is gemaakt van San Marzano-tomaten uit Calabria. In hun dialect wort dan ook gezegd "a sarsa da nunna", de passata van "nonna" (oma). Dik van structuur en basis voor alle pastasauzen op basis van tomaat. Ook lekker met een stukje witte vis in de oven en als basis voor lasagne en pizza. Meer Informatie
  5. Pesto alla salvia 85 gr
    € 5,41
    op crostini, vermengd met een fijne tagliolini of capellini en gebakken spekreepjes, in pureeaardappelen Meer Informatie
  6. Pesto con basilico genovese DOP 1 kg
    € 26,23
    op crostini, warm met korte pasta's zoals trofiette, orechietti, lekker als basis voor "tartaar op z'n italiaans": onder het gehakt gekruid rundsvlees een laag pesto en boven het rundsvlees fijn geschilferde grana padano van 18 maand! Meer Informatie
  7. Pesto con basilico genovese DOP 85 g
    € 5,41
    De originele pesto van basilicum uit Ligurië. op crostini, warm met korte pasta's zoals trofiette, orechietti, lekker als basis voor "tartaar op z'n italiaans": onder het gehakt gekruid rundsvlees een laag pesto en boven het rundsvlees fijn geschilferde grana padano van 18 maand! Meer Informatie
  8. Tapenade van zachte pepers 85 g
    € 5,41
    op crostini, bruschetta, vermengd met olijfolie als vinaigrette Meer Informatie
  9. Pesto rosso anfosso 85 g
    € 5,41
    Rode pesto met ligurische basilicum. Lekker op crostini en in de pasta. Meer Informatie
  10. Rode pesto uit Sicilië 95 gr
    € 7,05
    op crostini, bruschetta, opwarmen met olijfolie en er lintpasta onder mengen Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-10 of 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4