Pasta e Basta biedt u balsamico azijn uit Modena, van een zeer jonge versie tot de meest karaktervolle aceto balsamico van 25 jaar. Maak van uw maaltijd een feestmaaltijd met de beste balsamico azijn uit Italië.
wij hebben echt genoten van de Solari Franciacorta
inderdaad zeer goed
de puree moeten we nog aan beginnen
je kan op mijn reactie rekenen
Mimi
Wij hebben voor de organisatie van onze beurs aangeklopt bij Pasta e Basta. De bedoeling was uitsluitend Italiaanse dranken en versnaperingen te serveren aan onze klanten en dankzij de goede raad van Sabine was dit een groot succes.
Katrijn, Viek-machines.com
Pasta e Basta is voor ons een stukje Italië om de hoek...
We komen steeds terug voor dezelfde topprodukten: super olijfolie,
lekkere oude parmesan & balsamico, verfrissende prosecco, stevige
wijnen, goddelijke tomatensaus en zoveel meer.
Tobias
Overheerlijke ambachtelijke ingrediënten voor een sfeervolle Italiaanse avond, en een spontane en vriendelijke Sabine die altijd wel een paar tips voor één of ander heerlijk gerechtjes in petto heeft...
Dominique
Bij deze even melden dat de wijn + Witte truffel overheerlijk waren bij de “fine champagne”
Wim
Enfin une adresse ou je peux trouver les bonnes pâtes Morelli aux germes de blé! Avec le bon vin Bio de la Sardaigne "Mammaioa", mon repas est réussi.
Karine
Vive les pâtes Pasta e basta! Excellente avec le pesto ou la sauce bolo.
Un pêcher mignon: le risotto aux truffes...je me damnerai...
Profitez également des zakouski, délicieux à l'apéro...mes amis en raffolent et en redemandent!
Vero
Meer dan een bezoekje waard!
Wij zijn al jaren verknocht aan de producten die Sabine uit Italië importeert...
Vooral de spaghetti die van griesmeel gemaakt is en nog zalig verpakt zit in bruin papier is bij ons onvervangbaar als we spaghetti eten!
Sofie
Italie gekend voor zijn lekker eten, heerlijke wijntjes, fantastische smaken. Culinair plezier die je in België niet vindt. Tot ik via vrienden te horen kreeg dat als je bij ons ook die italiaanse delicatessen wou vinden, je terecht kon bij Pasta e Basta
Kris
Wat maakt nu 'la cucina' zo echt Italiaans? Eenvoud! Maar wel met topproducten. Ik heb veel favoriete aankopen bij Pasta e Basta. Een heerlijke mozzarella met vers geschaafde truffel! Of pasta met truffels. Eenvoudig te bereiden en succes op feestjes.
Veerle
Voor mij, als kok in pasta bistro, zijn de spaghetti Nero subliem. De smaak is heerlijk, ze blijven mooi zwart ... Want meestal krijgen ze een vies grijs kleurtje . Heel lekker met scampi of zeevruchten in een lichte currysaus.