Copy
GIORNALE PRIMAVERA 2018 
Siciliaanse kookles met Agata van Tudia op 21/3- schrijf snel in
View this email in your browser

Buongiorno tutti!

Schitterend culinair nieuws!

Agata van Tudia, het bedrijfje die de heerlijke Siciliaanse tomatensauzen maakt ( la salsa pelata, la salsa in bottiglia ) komt op 21 maart een kookdemonstratie geven in Knokke, samen met haar dochter.

Agata en haar dochter Lucia kweken in het hartje van Sicilië hun eigen tomaten volgens de methode “siccagno” wat betekent, cultiveren zonder water op vulcanische grond.

Lees verder het hele programma van 21 maart.

We hebben ook een nieuw zout koekje binnen om te serveren met tapenades en smeuïge kazen:

PANTOSTO met look en peterselie en PANTOSTO met tomaat en origano. De koekjes zijn heel licht en krokant….zalig lekker!

Woensdagavond 21 maart : Siciliaanse kookdemonstratie met diner en aangepaste Siciliaanse wijnen in restaurant Eastcorner, Oosthoekplein 25 te Knokke-Heist.
Agata en Lucia starten om stipt 19 u met de kookdemonstratie, gevolgd door een diner van 5 gerechtjes en 2 desserts.
De bijpassende Siciliaanse wijnen zijn van het wijnhuis Musita.
De recepten van de kookdemonstratie worden meegegeven.

Inschrijven is noodzakelijk want de plaatsen zijn beperkt.
Start om 19 u stipt, deelname kost 60€ per persoon.

Schrijf je in door eerst te telefoneren naar Sabine om het aantal personen door te geven gevolgd door de overschrijving van 60€ per persoon.
Tel. Sabine 0475/632036

Te betalen via overschrijving bij inschrijving.
Overschrijven na bevestiging van Sabine kan op BE61 0013 6464 6217.


 

MENU

 
Antipasti

Focaccia Siciliana met tapenades van het huis Tudia
Bruschetta met caponata di melanzane

Primi piatti

Busiate con sugo di acciughe e finocchietto, molica tostata
(korte pasta met saus van ansjovis en venkel)

Melanzane alla parmigiana
(aubergines in laagjes met tomaat, mozzarella…)
 
Secondi piatti

Sogliola alla siciliana
(tongfilets op z’n siciliaans)

Scaloppine di vitello alla pizzaiola
(flinterdun kalfsvlees op z’n siciliaans)

Dolci
Crostata con fichi alla canella e noci
Crostata con marmellata di arance di Sicilia e pistacchio di Bronte
(taartjes met eigengemaakte vijgenconfituur en sinaasappelconfituur)
 
Water en koffie inbegrepen.
 

 

Volg ons op facebook en like onze pagina! Elke 100ste liker krijgt een geschenkdoos met culinaire producten ter waarde van 45€!
Copyright © 2018 Pasta e Basta, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list