Italiaans Brood

De beste keuze Italiaans brood vind je bij Pasta e Basta. Bruschetta, focaccia brood, crostini of grissini: maak je keuze uit ons heerlijk assortiment!

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

  1. Bruschette, croccantelli met olijfolie 150 gr
    € 2,65
    In de oven gebakken toast met olijfolie volgens een traditioneel recept. Lekker met alle tapenades, zachte geitenkaas, verbrokkeld in een soepje of op carpaccio. Meer Informatie
  2. Dubbel nul bloem 1 kg
    € 3,16
    bloem voor pizza, om zelf pasta te draaien, ideaal voor ravioli Meer Informatie
  3. Griesmeel, semola rimacinata 1 kg
    € 3,71
    bloem waarvan in Italië artisanale pasta van gemaakt wordt, alsook brood. Meer Informatie
  4. Grissini, casarecci met olijfolie 200 gr
    € 3,44
    Onregelmatige brede grissini van vorm, lekker bij de antipasti of om ham errond te draaien. Meer Informatie
  5. Grissini, casarecci met rozemarijn 200 gr
    € 3,44
    Onregelmatige brede grissini van vorm met smaak van rozemarijn. Lekker bij de antipasti! Meer Informatie
  6. Kantos, gefrituurde schilfers van pane carasau 200 gr
    € 6,31
    Pane carasau is het brood van de armen uit Sardinïe: Flinterdunne koek van griesmeel van harde tarwe, water en gist. Hier is de koek in vierkantjes gebroken en gefrituurd in de oven. Wordt gegeten bij de antipasti of om een voorgerecht te versieren zoals tartaar van tonijn... Meer Informatie
  7. pane carasau 300 gr
    € 6,63
    Pane carasau, het flinterdunne brood uit Sardinië, gemaakt van harde tarwe, water en gist. Lekker bij de antipastitafel met olijfolie en rozemarijn eventueel eventjes opgewarmd in de oven. De Sarden maken er ook lasagne mee! Meer Informatie
  8. Pane carasau 500 gr
    € 10,07
    Pane carasau is het brood van de armen uit Sardinïe: Flinterdunne koek van griesmeel van harde tarwe, water en gist. Wordt gegeten bij de antipasti met olijfolie en rozemarijn eventjes opgewarmd in de oven. De Sarden maken er ook lasagne mee! Meer Informatie
  9. pane carasau integrale 250 gr
    € 7,58
    Pane carasau is het brood van de armen uit Sardinïe: Flinterdunne koek van volkorengriesmeel van harde tarwe, water en gist. Wordt gegeten bij de antipasti met olijfolie en rozemarijn eventjes opgewarmd in de oven. De Sarden maken er ook lasagne mee! Meer Informatie
  10. panettone cioccolato, miele al tartufo 500 gr
    € 25,76
    Deze panettone van 500 gr heeft als extra ingrediënten witte chocolade en truffelhoning met witte truffel. Lekker bij de koffie, de brunch, puur natuur of getoast met als garnituur sabayon of vanillesaus. Voor de durvers: besmeren met "crema parmigiano al tartufo" bij een glaasje Franciacorta, Prosecco of Champagne! Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)