GINIU SILVIO CARTA Topgin uit Sardinië 1952

Deze Gin Uit Sardinië in een prachtige fles van 70 cl, bovendien nog eens verpakt in een houten doos is gearomatiseerd met 7 verschillende kruiden en bessen.
Jeneverbessen, de gele bloem van curryplant, de rode bes van mastiekboom, de blauwe bes myrthe, thym, rozemarijn en laurier.
Eerst gaan de jeneverbessen gedurende 20 dagen de alcohol aromatiseren, daarna worden de andere 6 aroma's eraan toegevoegd om nog eens samen gedurende 20 dagen te aromatiseren.
Het distilleren duurt 1 dag. Maar de temperatuur tijdens de destillatie is maar 78 graden ipv 100 graden bij vele andere destillaties.
Maar de helft van het destillaat is bruikbaar als top-gin!
Serveren met Fevertree Tonic water en een takje thym of rozemarijn.
Goed nieuws: op de wedstrijd ISW2015 in Duitsland wordt Giniu verkozen als de 3de beste gin van de hele wereld!
€ 70,78