Monte Conero hotel  In juni 2015 hebben we een aantal toekomstige leveranciers bezocht in de Marche en we delen graag met u twee adresjes!

We vlogen met Ryanair voor een klein prijsje naar Ancona en verbleven er op 30 min rijden van de luchthaven in de kuststad Sirolo.

In Sirolo, boven op een berg verbleven we in het hotel Monteconero, een oud klooster omgevormd tot driesterrenhotel met verzorgde grote kamers met zicht op zee, een zwembad, verzorgd ontbijt en een restaurant “ ristorante Merlin Cocai “ waar je ’s avonds echt geniet van een authetiek italiaanse “cena” voor een zeer betaalbare prijs!

HOTEL MONTECONERO
BADIA DI SAN PIETRO
VIA MONTECONERO 26
60020 SIROLO (AN)

www.hotelmonteconero.it
info@hotelmonteconero.it

TEL.00390719330592

Op een avond nam Claudio Paulich, een wijnboer uit Fermo die ons over een paar maand zal bevoorraden met zeer lekkere nieuwe wijnen, ons mee naar een klein stadje waar we zeker nooit zouden aan denken om er te stoppen: Torre di Palme.

Daar hebben we ongelooflijk lekker getafeld in het restaurant Lu Focaro van de B&B “ Torre di Palme”. We aten er “ olive all’ascolana”( gevulde olijven met vlees ), gefrituurde flinterdunne schijfjes aardappel en courgette, gevulde bresaola als antipasti. Als primo snoepten we van zelfgemaakte ravioli met een typische kaas uit de regio en trofie met kerstomaatjes. De secondo piatto was tagliata met rozemarijnaardappeltjes, een hoofdgerecht die vele van jullie zeker al in Italië gegeten hebben.

We genoten nog van twee desserts en de 4 lekkere wijnen van Claudio Paulich!

We hebben een glimp opgevangen van de B&B en dit plaatsje zullen we zeker nog aandoen als we terugkeren naar de Marche.

Claudio verklapte ons ook dat de bekendste outlet van alle grote kledingmerken daar in de buurt is. Je kunt wel denken wat de volgende dag op mijn programma stond!

Die outlet bevindt zich in “Casette d’ete” , autosnelweg Ancona-Fermo, uscita ( afslag) Civita Nova Marche….

BED & BREAKFAST TORRE DI PALME
VIA N.SAURO 2
63900 TORRE DI PALME (FM)

Tel. 0039073453883

www.bed-and-breakfast-torredipalme.it
torredipalmebb@virgilio.com

 

RISTORANTE LU FOCARO
Via Piave 4
63900 TORRE DI PALME (FM)

Tel. 00393290589528