het strand van Forte dei Marmila casa del fortela casa del fortela casa del forteLa casa del Forte, B&B in Forte dei Marmi Toscane


Francesca heeft een pracht van een villa in een rustige straat in Forte dei Marmi en op 5 minuten van het strand. Je boekt je vlucht naar Pisa en na een half uurtje rijden ben je in Forte dei Marmi, hèt Knokke van Italië.

 

Francesca heeft 4 kamers: de grote “sweet” waar je met 3 kunt overnachten en genieten van een prachtig privé-terras, de middelgrote kamer “giardino” met een klein terras en badkamer met bubbelbad. De bovenste kamer is de “apuane”, dichtbij het dakterras met jacuzzi. En dan is er nog de kleine kamer “petit” met twee eenpersoonsbedden en badkamer met douche. Dit is de koelste kamer. De prijzen van de kamers variëren van 100€ ( petit ) tot 250€ ( sweet ) per nacht, ontbijt inbegrepen. Het ontbijt wordt geserveerd op het overdekt terras en is heerlijk: verse croissants, toasts, taart, fruit, boter, confituur, vers vruchtensap, yoghurt, elke dag een andere fruitsla, koffie, cappuccino… er is gratis wifi en Francesca biedt ook fietsen aan in bruikleen. Nodig! Want in Forte rijdt iedereen met de fiets naar het strand, naar de markt, naar het restaurant, naar het centrum…om te shoppen tot middernacht! Kortom, the place to be in Italië!

 

 

 

 

LA CASA DEL FORTE
VIA F.CARRARA 176
55042 FORTE DEI MARMI (LU)
ITALIA
TEL.00393470562215


www.lacasadelforte.it
info@lacasadelforte.it