Ingrediënten als voorgerecht: 4 hele fijne sneetjes vers rundsvlees (vragen bij uw slager), olijfolie extra vergine bio van Podere Spazzavento, een stuk parmigiano reggiano van 36 maand (of 24 maand) gerijpt, een truffelschaaf, fleur de sel met rozenblaadjes en zwarte sechuanpeper, een potje truffelparels van 50 gr, een potje parels van balsamico 50 gr.

Werkwijze: neem een grote platte schaal en bedek de bodem met een fijn laagje olijfolie extra vergine. Schik er de sneetjes carpaccio van rundsvlees op en kruid ze met wat peper van de molen en de fleur de sel met rozenblaadjes. Draai de sneetjes om zodat de beide kanten van olijfolie voorzien zijn en kruid de andere zijde op dezelfde manier.

Schik nu de sneetjes carpaccio op de individuele borden, 4 sneetjes per bord. Garneer linkerkant met de parels van balsamico en de rechterkant met de truffelparels. Schilfer er met behulp van een truffelschaaf de parmigiano over. Als je schilfert met de truffelschaaf bekom je flinterdunne schilfers van parmigiano die zeer decoratief zijn.