Olijfolie extra vergine Casa Anfosso
250 gr oesterzwammen
Een glas witte wijn van Musita
Kippenbouillon
Peper en zout


Werkwijze:


Doe de gehakte biefstuk in een schaal, vermeng met peper, zout, olijfolie en een eitje.
Draai er balletjes van en bak ze in olijfolie extra vergine.


Voor de risotto:
Bak de rijst in olijfolie extra vergine, blus met een glaasje witte wijn en doe er dan beetje bij beetje gedurende 20 minuten kippenbouillon bij.


Ondertussen snijd je de oesterzwammen in reepjes en bak je ze in olijfolie extra vergine.
Wanneer de risotto klaar is meng je er er crema di rucola onder alsook de gebakken oesterzwamreepjes en een beetje met de hand gemalen parmigiano.


Dresseer op een bord 3 quenelles risotto, bestrooi met versgemalen parmigiano en leg de gebakken balletjes ( polpette ) ertussen.