Buffelmozzarella met mandarijnolie en halfgedroogde tomaatjes.

Snijd de buffelmozzarella in kleine stukjes.• Leg in elk lepeltje een stukje.• Kruid met peper en zout.

Nappeer het stukje met olijfolie met het aroma van mandarijn en leg er bovenop een stukje halfgedroogde kerstomaatjes van Cascina San Giovanni  

Buffelmozzarella met tomatencoulis en basilicum

Snijd de buffelmozzarella in kleine stukjes.• Leg in elk lepeltje een stukje.• Kruid met peper en zout.

Nappeer het stukje met de Salsa in Bottiglia van Tudia en een vers gesnipperd blaadje basilicum.  

Buffelmozzarella met truffelzout, truffelparels en verse truffel

Snijd de buffelmozzarella in kleine stukjes.• Leg in elk lepeltje een stukje.• Kruid met peper en truffelzout van Savini Tartufi.•

Leg er bovenop wat parels van truffel en daar tussenin, rechtopstaand een schijfje verse truffel.

Vergeet niet: de verse truffels komen elke week rechtstreeks uit Toscane gevlogen en zijn exclusief bij ons verkrijgbaar!