Carpaccio met pesto, pom-up tomaatjes en parmigiano reggiano

Wentel de flinterdunne sneetjes carpaccio van rundsvlees in een grote, platte schaal heen en terug in de Siciliaanse olijfolie van Fattoria Scirinda.

Kruid de sneetjes met peper & zout en besmeer ze volledig met pesto genovese van Anfosso.

Snijd ze in kleinere stukjes om ze in de aperitieflepels te schikken.Versnipper de pom-ups in kleine stukjes en schilfer de parmigiano heel dun.

Garneer de carpaccio in de aperitieflepel met wat stukjes halfgedroogde kerstomaatjes (pom-up) en een paar schilfers parmigiano van 24 of 36 maand.  

Carpaccio met gearomatiseerde olijfolie, Roma-tomaatjes en verbrokkelde “salatini”

Wentel de flinterdunne sneetjes carpaccio van rundsvlees in een grote, platte schaal heen en terug in de gearomatiseerde olijfolie met citroen-of mandarijnsmaak.

Kruid de sneetjes met peper & zout en snijd ze kleiner om in aperitieflepels te schikken. Snijd de Roma-tomaten in brunoise en nappeer die op de carpaccio.

Verbrokkel de “salatini met pomodoro en origano” dmv een fles zodat je “crumble” bekomt.Strooi die crumble van tomaat en origano over elk lepeltje!  

Carpaccio met truffelzout en tartufata van zwarte truffel

Wentel de flinterdunne sneetjes carpaccio van rundsvlees in een grote, platte schaal heen en terug in de Toscaanse olijfolie van Podere Spazzavento. Kruid af met peper.

Smeer de tapenade van zwarte truffel (salsa del tartufaio van Savini) over de sneetjes carpaccio. Snijd de carpaccio in kleinere stukjes om ze in de aperitieflepels te schikken.

Nappeer met truffelzout en eventueel vers geschaafde truffels.