De crostinibroodjes verbrokkelen fijn we tussen twee houten plankjes.

Dan doen we het kalfsgehakt, de twee hele eitjes, wat ketchup en de verbrokkelde crostini in een grote kom.We mengen alles door elkaar.

Er komt een grote pot water op het vuur.Ondertussen maken we kleine balletjes van het gehakt, tussen onze twee handen.Als het water kookt, gooien we de balletjes erin. Ze zakken tot op de bodem van de pot.Wanneer de balletjes naar boven komen zijn ze klaar.

De saus van Agata uit Sicilië warmen we op in een andere pot. Dan mogen de balletjes bij de saus.

De pasta's koken we in alweer een grote pot, tot ze beetgaar(=bijtgaar) zijn.

We gieten de pasta door een vergiet, en we spoelen ze twee seconden met koud water.Terug in de pot doen we er wat olijfolie bij omdat de pasta niet zou kleven.

Dan dresseren we de borden: De balletjes in het midden en de pasta errond.

Als versiering mag je er altijd een blaadje basilicum tussen leggen!