1.Filoncino (=taartje van cantuccini) met crema di aceto balsamico

Bak het taartje 2 à 3 minuten af op 200°C en snijd hele dunne sneetjes ervan, ongeveer drie per persoon.
Zo bekom je jouw flinterdunne cantuccinikoekjes.
In het midden van het rechthoekig bord leg je de drie koekjes dakpansgewijs en je nappeert met een streepje crème van balsamico

2. Mascarpone met confituur van aardbeien met balsamico

Vermeng de mascarpone naar smaak met de confituur.Dresseren doe je links op het rechthoekig bord met behulp van twee soeplepels,je maakt dus “quenelles” door de mascarpone tussen de twee lepels te draaien.Eén quenelle volstaat per bord.

3. Artisanaal vanilleijs met mousse van bosvruchtjes en een “crumble” van frambozenkoekjes

De frambozenkoekjes of sinaaskoekjes tot “crumble” malen met behulp van een fles.
Een sneetje vanilleijs afsnijden van het blok en dresseren rechts op het rechthoekig bord. Het ijs napperen met de mousse van bosvruchten en overstrooien met de crumble van frambozen.