Allerlei

Hieronder vind je een allegaartje van producten die je bij Pasta e basta kunt vinden, maar die moeilijk in een vakje te stoppen zijn: Italiaanse koekjes, sterke dranken, kruiden, koffie, confituren en andere producten.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-10 of 56

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Aperitief zonder alcohol, Festivo Portofino 25 cl
    € 1,85
    Deze non-alcoholische sprankelende aperitiefdrank is als een "bitter", met als hoofdbestanddeel appel, cederappel en gember. Opdienen met ijsblokjes en schijfje sinaasappel. Meer Informatie
  2. Aperol 1 L
    € 21,42
    Met deze drank, 11°, rood van kleur en gemaakt van een infusie van kruiden maak je de alombekende cocktail "Spritz", al enkele jaren gekend in de ski-oorden! Om Spritz te maken heb je nodig: 4 cl Aperol, 6 cl prosecco di Valdobbiadene brut, een scheutje soda, een schijfje sinaasappel en een grote groene olijf met pit. Salute! Meer Informatie
  3. Boigin uit Sardinië 50 cl
    € 32,06
    Deze derde gin van Silvio Carta uit Sardinië heeft als basisbestanddeel jeneverbessen en mirtebessen. Vooraleer ze distilleren worden zeste van sinaasappel en verse mandarijn toegevoegd. Dit geeft aan de Boigin "body" en frisheid. De naam Boigin verwijst naar het italiaans woord voor os: bue . Zelf hebben ze dan bij Silvio Carta een afleiding van dit woord gemaakt naar: Boi ! De os verwijst naar de natuur, de levendigheid en de frisheid die ook in deze gin terug te vinden is! Serveren met tonic Fevertree mediteranian ( blauw etiket ) en zeste van sinaasappel of een schijfje sinaasappel. Meer Informatie
  4. Bottarga van zeebarbeel ong.100 g
    € 27,83
    Deze bottarga kan in heel fijne carpaccio gesneden worden of geraspt. Wordt gepresenteerd als garnituur op carpaccio van tonijn, zwaardvis, op pane carasau en met spaghetti en kerstomaatjes. Tip uit Sardinië: Snijd pecorinokaas in fijne schijven, verdeel op in een ovenschaal en zet onder de grill tot de kaas goed gesmolten is. Eens uit de oven rasp je er de bottarga over. Heerlijk! Meer Informatie
  5. Confettura d'uva montepulciano 400 g
    € 6,09
    Deze confituur uit Abruzzo is gemaakt van de druivensoort "Montepulciano". Lekker op de pannenkoek, boterham, maar ook als garnituur bij wildpaté of foie gras. Meer Informatie
  6. Confituur van aardbeien met balsamicoazijn 220 g
    € 5,35
    bij voorgerechten met foie gras, wildpaté Meer Informatie
  7. Dopje voor olijfoliefles of balsamicofles
    € 3,15
    als gebruiksvoorwerp, geschenk Meer Informatie
  8. EspressokoffieToscaffé  eerste kwaliteit in bonen 1 kg
    € 22,95
    Deze espresso koffie is in het huis Toscaffè van Franco en Ricardo zelf bereid. Franco heeft jarenlang een eigen koffiebar gehad en weet als geen ander wat de belangrijke punten zijn voor een goede espresso! Ze werken met 95% arabica-kwaliteit en 5% robusta voor de zachtheid....vandaar de confectie "oro-goud"! Ze zijn uitvinder van de toscaponch: een beetje (eigen) koffielikeur verwarmen met twee schijfjes "zeste" van citroen en daar bovenop een kleine espresso serveren... Meer Informatie
  9. Espressokoffie Toscaffé eerste kwaliteit gemalen 250 g
    € 6,78
    Deze espresso koffie is in het huis Toscaffè van Franco en Ricardo zelf bereid. Franco heeft jarenlang een eigen koffiebar gehad en weet als geen ander wat de belangrijke punten zijn voor een goede espresso! Ze werken met 95% arabica-kwaliteit en 5% robusta voor de zachtheid....vandaar de confectie "oro-goud"! Ze zijn uitvinder van de toscaponch: een beetje (eigen) koffielikeur verwarmen met twee schijfjes "zeste" van citroen en daar bovenop een kleine espresso serveren... Meer Informatie
  10. Espressokoffie Toscaffé eerste kwaliteit in bonen 500 g
    € 12,30
    Deze espresso koffie is in het huis Toscaffè van Franco en Ricardo zelf bereid. Franco heeft jarenlang een eigen koffiebar gehad en weet als geen ander wat de belangrijke punten zijn voor een goede espresso! Ze werken met 95% arabica-kwaliteit en 5% robusta voor de zachtheid....vandaar de confectie "oro-goud"! Ze zijn uitvinder van de toscaponch: een beetje (eigen) koffielikeur verwarmen met twee schijfjes "zeste" van citroen en daar bovenop een kleine espresso serveren... Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-10 of 56

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5