Allerlei

Hieronder vind je een allegaartje van producten die je bij Pasta e basta kunt vinden, maar die moeilijk in een vakje te stoppen zijn: Italiaanse koekjes, sterke dranken, kruiden, koffie, confituren en andere producten.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-10 of 73

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Antipastiplank groot Savini Tartufi
    € 9,68
    Een mooi plankje om uw antipasti met of zonder truffel op te presenteren.... Wordt ook gebruikt om de éénpersoonsdesserts van Savini Tartufi op te presenteren. Meer Informatie
  2. Antipasti-plankje klein Savini Tartufi
    € 6,05
    Een mooi plankje om uw antipasti met of zonder truffel op te presenteren.... Wordt ook gebruikt om de éénpersoonsdesserts van Savini Tartufi op te presenteren. Meer Informatie
  3. Aperol 1 L
    € 25,11
    Met deze drank, 11°, rood van kleur en gemaakt van een infusie van kruiden maak je de alombekende cocktail "Spritz", al enkele jaren gekend in de ski-oorden! Om Spritz te maken heb je nodig: 4 cl Aperol, 6 cl prosecco di Valdobbiadene brut, een scheutje soda, een schijfje sinaasappel en een grote groene olijf met pit. Salute! Meer Informatie
  4. Bibita al caffè, frisdrank van koffie 200 ml
    € 1,86
    Deze frisdrank van koffie is een echte energiedrink, met bubbels! Ook interessant voor de inventieve chef om er het te verwerken in een dessert. Meer Informatie
  5. Boigin uit Sardinië 50 cl
    € 32,06
    Deze derde gin van Silvio Carta uit Sardinië heeft als basisbestanddeel jeneverbessen en mirtebessen. Vooraleer ze distilleren worden zeste van sinaasappel en verse mandarijn toegevoegd. Dit geeft aan de Boigin "body" en frisheid. De naam Boigin verwijst naar het italiaans woord voor os: bue . Zelf hebben ze dan bij Silvio Carta een afleiding van dit woord gemaakt naar: Boi ! De os verwijst naar de natuur, de levendigheid en de frisheid die ook in deze gin terug te vinden is! Serveren met tonic Fevertree mediteranian ( blauw etiket ) en zeste van sinaasappel of een schijfje sinaasappel. Meer Informatie
  6. Bottarga van zeebarbeel ong.100 g
    € 22,26
    Deze bottarga kan in heel fijne carpaccio gesneden worden of geraspt. Wordt gepresenteerd als garnituur op carpaccio van tonijn, zwaardvis, op pane carasau en met spaghetti en kerstomaatjes. Tip uit Sardinië: Snijd pecorinokaas in fijne schijven, verdeel op in een ovenschaal en zet onder de grill tot de kaas goed gesmolten is. Eens uit de oven rasp je er de bottarga over. Heerlijk! Meer Informatie
  7. Cantucci al caffè 250 gr
    € 6,10
    Cantucci, de harde koekjes gemaakt van 00-bloem en amandel, hier met als extra aroma getoaste koffiebonen. Deze koekjes worden gedrenkt in de vin santo, de passito, de recioto....zoete wijnen. Meer Informatie
  8. Capperi al sale 212cc Calabria
    € 7,58
    Kappertjes op zeezout uit Calabria. De kappertjes eerst ontzouten onder koud stromend water. Lekker bij rog, penne all'arrabbiata ... Meer Informatie
  9. Chinotto, frisdrankje 25 cl
    € 1,91
    De "chinotto" is een kleine ronde citrusvrucht, ongeveer van het formaat van een pingpongballetje. De vrucht heeft een heel typische bitterzoete smaak. De vruchten worden geteeld aan de voet van de vulkaan de Etna in Sicilië. Het frisdrankje is amberkleurig en is hier gearomatiseerd met de geraniumbloem. Meer Informatie
  10. Confettura di fichi e cannella 220 gr
    € 6,89
    Confituur van vijgen met kaneel uit Sicilië. In Sicilië wordt daar ook een confituurtaart van gemaakt, genaamd "crostata". Deze confituurtaart wordt dan versierd met gemalen noten en opgeklopte room zonder suiker. Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-10 of 73

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5