- Thuis /
- Aglio, gemarineerde look met kruiden 314 cc Calabria

Tevreden klanten
wij hebben echt genoten van de Solari Franciacorta inderdaad zeer goed de puree moeten we nog aan beginnen je kan op mijn reactie rekenen
MimiWij hebben voor de organisatie van onze beurs aangeklopt bij Pasta e Basta. De bedoeling was uitsluitend Italiaanse dranken en versnaperingen te serveren aan onze klanten en dankzij de goede raad van Sabine was dit een groot succes.
Katrijn, Viek-machines.comPasta e Basta is voor ons een stukje Italië om de hoek... We komen steeds terug voor dezelfde topprodukten: super olijfolie, lekkere oude parmesan & balsamico, verfrissende prosecco, stevige wijnen, goddelijke tomatensaus en zoveel meer.
TobiasOverheerlijke ambachtelijke ingrediënten voor een sfeervolle Italiaanse avond, en een spontane en vriendelijke Sabine die altijd wel een paar tips voor één of ander heerlijk gerechtjes in petto heeft...
DominiqueBij deze even melden dat de wijn + Witte truffel overheerlijk waren bij de “fine champagne”
WimEnfin une adresse ou je peux trouver les bonnes pâtes Morelli aux germes de blé! Avec le bon vin Bio de la Sardaigne "Mammaioa", mon repas est réussi.
KarineVive les pâtes Pasta e basta! Excellente avec le pesto ou la sauce bolo. Un pêcher mignon: le risotto aux truffes...je me damnerai... Profitez également des zakouski, délicieux à l'apéro...mes amis en raffolent et en redemandent!
VeroMeer dan een bezoekje waard! Wij zijn al jaren verknocht aan de producten die Sabine uit Italië importeert... Vooral de spaghetti die van griesmeel gemaakt is en nog zalig verpakt zit in bruin papier is bij ons onvervangbaar als we spaghetti eten!
SofieItalie gekend voor zijn lekker eten, heerlijke wijntjes, fantastische smaken. Culinair plezier die je in België niet vindt. Tot ik via vrienden te horen kreeg dat als je bij ons ook die italiaanse delicatessen wou vinden, je terecht kon bij Pasta e Basta
KrisWat maakt nu 'la cucina' zo echt Italiaans? Eenvoud! Maar wel met topproducten. Ik heb veel favoriete aankopen bij Pasta e Basta. Een heerlijke mozzarella met vers geschaafde truffel! Of pasta met truffels. Eenvoudig te bereiden en succes op feestjes.
VeerleVoor mij, als kok in pasta bistro, zijn de spaghetti Nero subliem. De smaak is heerlijk, ze blijven mooi zwart ... Want meestal krijgen ze een vies grijs kleurtje . Heel lekker met scampi of zeevruchten in een lichte currysaus.
Katje van 'het andere idee'Très beau nouveau site Web
Tobias